Η συνάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (pics)

Συζήτηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είχε το πρωί της Δευτέρας (18/1) η Σοφία Μπεκατώρου στο προεδρικό Μέγαρο!

Η καταγγελία που έκανε η Σοφία Μπακετώρου με τον βιασμό που υπέστη πριν από 22 χρόνια, έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, δημιουργώντας ένα μεγάλο κύμα στήριξης για όσους έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση…

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε απευθύνει πρόσκληση στην ασημένια Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας μετά την αποκάλυψή της για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί το 1998.

Η κ. Σακελλαροπούλου συνεχάρη τη Σοφία Μπεκατώρου για το θάρρος της και την πρωτοβουλία που πήρε να μιλήσει δημόσια, «ανοίγοντας» παράλληλα και τον «δρόμο» και σε άλλους ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα ανάλογων πράξεων να καταγγείλουν τους δράστες.

Η συνάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (pics)Η συνάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (pics)Η συνάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (pics)Η συνάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (pics)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ