Η Κατερίνα Στεφανίδη με μήνυμα της στο Facebook, με το οποίο συνόδευσε μία φωτογραφία από το στάδιο «Mt Sac Antonio College» στην Καλιφόρνια αναφέρθηκε στην εμφάνιση της.

  • Γαβαλάς: «Κανείς δεν αθωώθηκε, ούτε το CAS ακύρωσε την πολυιδιοκτησία»

Εκεί, όπου δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4 μέτρα και 46 εκατοστά στο πλαίσιο των Inspiration Games της Ζυρίχης, διοργάνωση που ανήκει στη σειρά Diamond League και διεξήχθη σε επτά στάδια, με τη συμμετοχή 30 αθλητών και αθλητριών.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, είχε τρία άκυρα άλματα σ΄ ένα ύψος που έχει… για «πρωϊνό», επηρεασμένη όπως παραδέχθηκε από την έλλειψη «ζωντανού» ανταγωνισμού και φιλάθλων.

Σε κάθε αγώνισμα, συμμετείχαν τρεις αθλητές, ο καθένας από διαφορετικό στάδιο. Στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ, συμμετείχαν ακόμη η Σάντι Μόρις και η Αντζέλικα Μπένγκτσον. Η Αμερικανίδα πήρε τη νίκη με άλμα στα 4,66 μ., ενώ η Σουηδέζα πέρασε το 4,46 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Η Μόρις στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,76 μέτρα.

«Δεν κατάφερα αυτό που ήθελα σήμερα (εχθές 09/07/2020). Δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο από ότι περίμενα με την έλλειψη κοινού αλλά κυρίως με την έλλειψη συναθλητριών/αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο. Παρ΄ όλα αυτά, ήταν μια μοναδική εμπειρία και μια ωραία ευκαιρία να ωθήσω τον εαυτό μου σε μεγαλύτερα άλματα».

Not the performance we anticipated. I did not expect to be so affected by the lack of fans and most importantly…

Δημοσιεύτηκε από στις