Η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 200 μέτρων, Ντάφνι Σίπερς, σε συνέντευξή της στην «The New Indian Express», μίλησε για τους τωρινούς στόχους της, αλλά και τα κίνητρα που έχει ενόψει της επανέναρξης των αγώνων, αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

  • Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος

«Χωρίς εμβόλιο, μπορεί να μην είναι 100% ανθεκτικό… Είμαι πάντα πολύ προσεκτική. Θα είμαι βέβαια πιο πολύ προσεκτική εάν υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι γύρω. Όταν το Diamond League είναι έτοιμο, όλα θα γίνουν και θα οργανωθούν με απόλυτη προσοχή. Κανείς δεν θέλει να αναλάβει τον κίνδυνο νέων εστιών μόλυνσης και να καταστραφεί μια καριέρα εξαπλώνοντας τον ιό. Περιμένω ότι θα υπάρξει επιπλέον προσοχή και φροντίδα. Αν συμβαίνει αυτό και οι προετοιμασίες γίνουν προσεκτικά, θα είμαι απόλυτα σύμφωνη να αγωνιστώ ξανά», δήλωσε η «ασημένια» Ολυμπιονίκης του Ρίο στα 200μ.

Για τα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα κίνητρά της είπε: «Υπάρχει ακόμη ένας στόχος το 2021 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε επιπλέον να δούμε και κάποιους άμεσους στόχους. Ίσως οι αγώνες χωρίς θεατές θα ήταν κάτι. Όμως πρέπει να ακούω τον κόσμο στην εξέδρα, να νιώσω την ατμόσφαιρα και να νιώθω κάποια επιπλέον πίεση για να κάνω το καλύτερο. Αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό θα συμβεί βραχυπρόθεσμα».