Σφαίρα στο κεφάλι – Εγκεφαλικά νεκρός θρύλος των μαχητικών αθλημάτων (pics, vids)

Το περιστατικό σύμφωνα με τον δικηγόρο του συνέβη το πρωί της Κυριακής.

Από ρεπορτάζ του ‘Combate’ προκύπτει πως ο αστυνομικός ονόματι Henrique Otávio Oliveira Velozo είναι κύριος ύποπτος της έρευνας που διεξάγεται.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως ο Velozo άρπαξε ένα μπουκάλι από το τραπέζι του Lo, κίνηση που ανάγκασε τον μαχητή του jiu-jitsu να τον κατεβάσει στο έδαφος και να τον κρατήσει εκεί.

Μετέπειτα τους χώρισαν και μόλις ο Velozo σηκώθηκε όρθιος, τότε τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στο μέτωπο τον Lo που εσπευσμένα οδηγήθηκε στο τοπικό νοσοκομείο. Εκεί ανακηρύχτηκε εγκεφαλικά νεκρός.

Ο ίδιος ήταν μαυροζωνάς υπό τον Cicero Costha, και ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές όλων των εποχών, κερδίζοντας 8 Παγκόσμια πρωταθλήματα στην IBJJF στις μαύρες ζώνες από το 2012.

Ο Βραζιλιάνος γκράπλερ έχει κατακτήσει επίσης πολυάριθμους τίτλους σε Ευρωπαϊκά Open, σε Pans, ενώ 4 φορές ήταν και πρωταθλητής Βραζιλίας.

Έχει κερδίσει αθλητές όπως οι Gordon Ryan, Andre Galvao, Gilbert Burns, Roberto Satoshi, Augusto Mendes, Felipe Pena, Alan Belcher, Davi Ramos και Dillon Danis.

Πηγή: ufight.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ