Τη δική του απάντηση στον Ντομινίκ Τιμ και τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι δεν θέλει να βοηθήσει οικονομικά τους τενίστες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό έδωσε ο Νόα Ρούμπιν.

  • Άντονι Ιραόλα, ο διακαής πόθος του Τσάβι Ρόκα

Ο Αμερικανός τόνισε ότι ο Τιμ υποβάθμισε ένα ολόκληρο σύνολο παικτών, οι οποίοι δεν έχουν το ταλέντο του Αυστριακού και δεν έχουν καταφέρει να κάνουν μεγάλη καριέρα, όπως κάνει ο ίδιος.

«Το λάθος ξεκινάει από εκεί που υποβαθμίζεις παίκτες που βρίσκονται στο Νο.500 της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είμαστε όλοι προικισμένοι με το ταλέντο του για να είμαστε στο Νο.4 του κόσμου.Είναι δεκτό να μη θέλει να δώσει δικά του χρήματα, αλλά με το να τους ξεχωρίζει και να πει ότι δεν αξίζουν τα χρήματα, αναδεικνύει μια αντίληψη που χρειάστηκε να διανύσουμε πολύ δρόμο για να την εκτοπίσουμε. Πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Ο Νόα Ρούμπιν τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στο Νο.225 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι πολύ ενεργός στα κοινά του τένις, αφού κάνει εκπομπές στο podcast και έχει την ιστοσελίδα «Behind The Racket», που ασχολείται με τα προβλήματα που υπάρχουν στην κοινότητα.