Αντίστροφα για τα παιχνίδια με Τεράσα, Ρόμα και Εθνικό (10-12/12) για τα προκριματικά της Euroleague μετράει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες θα τα δώσουν όλα για να περάσουν στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με την Μαργαρίτα Πλευρίτου να δίνει το σύνθημα της πρόκρισης και να στέκεται στην παρουσία των ερυθρόλευκων οπαδών.

Ο όμιλος θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δίνει έξτρα ώθηση στις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη.

«Την Παρασκευή ξεκινάμε την φετινή μας πορεία στην Ευρώπη. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που όμιλος θα γίνει στο Παπαστράτειο και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίζει μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποχής φιλάθλων από τα γήπεδα. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους στο κολυμβητήριο και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίζουμε. Έχουμε έναν δύσκολο όμιλο, τρία δυνατά παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες, όμως εμείς είμαστε προετοιμασμένες και ανταγωνιστικές έτσι όπως μας αρμόζει ως πρωταθλήτριες Ευρώπης».