Ολυμπιακός: Κόντρα στη ΝΕ Πατρών οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Την ΝΕ Πατρών υποδέχεται στο Παπαστράτειο, το Σάββατο (28/1, 14:00), η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θέλουν να διευρύνουν το απόλυτο στην Α1 και να πανηγυρίσουν την 14η νίκη σε ισάριθμα ματς, μια εβδομάδα πριν από τη συμμετοχή τους στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την ερχόμενη Παρασκευή (3/2), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άλιμο στον ημιτελικό, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο φετινό τίτλο, αφού έχει προηγηθεί η κατάσταση του ευρωπαϊκού Super Cup.

Δηλώσεις:

Χριστίνα Σιούτη:

«Το Σάββατο, αντίπαλος μας είναι η ομάδα της Πάτρας. Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, με σοβαρότητα και βλέποντας το ως μια πρόβα για το Final-4 του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτή την περίοδο, έχουμε πολλούς και σημαντικούς αγώνες, μέσα σε αυτούς και τα δυο παιχνίδια του Champions League. Έτσι, λοιπόν, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως μια ευκαιρία για να διορθώσουμε ό,τι χρειάζεται, για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο Κύπελλο και στην Ευρώπη».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ