Διπλό χτύπημα από το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, καθώς οι «Ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Βύρωνα Παπαδόπουλο που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, ενώ ανακοίνωσαν και την πρόσληψη του Νίκου Γραμματικού, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου και προπονητή της Ακαδημίας.

  • Η χαρά και τα χαμόγελα του Ντάνι Πογιάτος…

Συγκεκριμένα, ο διεθνής αθλητής, ο οποίος έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Θερμαϊκό και Βρίλησσια, τα τελευταία εννέα χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Γερμανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Βύρωνα Παπαδόπουλο:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο. Ο διεθνής αθλητής, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Βύρωνας Παπαδόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Με σεβασμό στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και πολλή δουλειά θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και ελπίζω να έχουμε μια γεμάτη αθλητική χρόνια μακριά από εξωαγωνιστικά απρόοπτα».

Προηγούμενες ομάδες

2005-2009: ΠΑΟΚ

2009-2010: Θερμαϊκός

2010-2011: Βριλήσσια

2011-2017: Εμπορ Ροστόκ (Γερμανία)

2017-2020: Χαμ (Γερμανία)»

?⚪️ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο. Ο διεθνής αθλητής,…

Δημοσιεύτηκε από στις 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Νίκο Γραμματικό:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τοu με τον Νίκο Γραμματικό ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου και προπονητή της Ακαδημίας Χάντμπολ του συλλόγου μας.»

?⚪️ O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τοu με τον Νίκο Γραμματικό ο οποίος αναλαμβάνει…

Δημοσιεύτηκε από στις