Μια μέρα μετά τον τεράστιο σάλο με τον Λευτέρη Πετρούνια και το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ποτέ από την ΕΡΤ η σπουδαία εμφάνιση και η πρόκριση του Έλληνα αθλητή, έγινε το ίδιο και στο ματς με τον Παναγιώτη Γκιώνη.

Οι Έλληνα τηλεθεατές περίμεναν μάταια να δουν την προσπάθεια του Γκιώνη στον δεύτερο γύρο, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να γίνεται και πάλι λάθος στη μετάδοση της Κρατικής τηλεόρασης, με την ΕΡΤ να τονίζει βέβαια πως οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3!

Ο πολύπειρος Έλληνας αθλητής αγωνιζόταν στις 8:45 ώρα Ελλάδος με τον Αιγύπτιο Σαλέχ. Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν από το ΕΡΤ Sports 2 τελικώς δε θα υπάρξει τηλεοπτική εικόνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομοσπονδία: 

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…» αναφέρει η ομοσπονδία στο facebook.

Καταγραφή 34