Νέα καταγγελία σε βάρος του Τάισον για βιασμό

Αντιμέτωπος για ακόμα μία φορά με την κατηγορία του βιασμού, βρίσκεται ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον, καθώς μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, κατέθεσε μήνυση εναντίον του και ζητάει 5 εκατομμύρια δολάρια, καταγγέλλοντας πως βιάστηκε από εκείνον στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο βιασμός έγινε σε μία λιμουζίνα, όπου βρισκόταν με τον Τάισον, αφού προηγουμένως τον είχε συναντήσει σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Όλμπανι και ότι υπέφερε από «σωματικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό τραύμα» τα τελευταία χρόνια.

Η γυναίκα δεν παρέχει ακριβής ημερομηνία στην κατάθεσή της, παρά μόνο ότι συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 1990, την ίδια εποχή όπου ο Τάισον είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό διαγωνιζόμενης στα καλλιστεία Desiree Washington στην Ινδιανάπολη, για τον οποίο και καταδικάστηκε το 1992 και εξέτισε 3 χρόνια φυλάκιση.

«Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά συνέχισε να μου επιτίθεται. Στη συνέχεια μου έβγαλε το παντελόνι και με βίασε βίαια», αναφέρει η γυναίκα στη ένορκη κατάθεσή της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ