Μπράουν : «Ο Χάμιλτον στο ίδιο γκρουπ με Σένα, Σουμάχερ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λούις Χάμιλτον ο Ρος Μπράουν.

Το το αφεντικό της Formula 1 αποθέωσε τον Βρετανό οδηγό, υπογραμμίζοντας πως βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με τους Σουμάχερ και Σένα.

«Θεωρώ ότι οδηγό της χρονιάς θα πρέπει να λέμε τον Λιούις. Έθεσε νέα δεδομένα στον αριθμό των παγκόσμιων πρωταθλημάτων που έχει κατακτήσει. Νομίζω ότι είναι εύκολο να πει κάποιος ότι οδηγεί το καλύτερο αυτοκίνητο.

Είναι ένα εύκολο επιχείρημα αλλά είναι μακριά από την πραγματική αλήθεια. Έχει κερδίσει αγώνες που σίγουρα δεν θα… έπρεπε. Στην Τουρκία για παράδειγμα, στον πιο δύσκολο αγώνα σε όλη τη χρονιά. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, κέρδισε τον αγώνα. Απλώς φροντίζει να επιβεβαιώνει αυτά που ήδη γνωρίζουμε, ότι δηλαδή είναι ένας πραγματικά ξεχωριστός οδηγός. Είναι στο γκρουπ που βρίσκεται ο Σουμάχερ, ο Σένα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» είπε ο Ρος Μπράουν!

Επίσης, μίλησε και για τον Μαξ Φερστάπεν: «Ο Μαξ νομίζω ότι φέτος ωρίμασε αρκετά. Ειδικά αν σκεφτούμε λίγο τον Μαξ που γνωρίζαμε δύο χρόνια πριν, για παράδειγμα. Φέτος ήταν πολύ άτυχος μπορώ να πω» ήταν τα λόγια του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ