Μάρεϊ : «Είναι λυπηρό, μου λένε ότι πρέπει να αποσυρθώ»

Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Άντι Μάρεϊ για την αμφισβήτηση και τα άσχημα σχόλια που δέχεται την ώρα που παλεύει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρεϊ:

«Κάθε φορά που χάνω ένα ματς, μου λένε ότι πρέπει να αποσυρθώ. Ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω, ότι είμαι τελειωμένος, ότι δεν μου έχει απομείνει τίποτα. Είναι λυπηρά όλα αυτά, δεν είναι εύκολο. Νιώθω πως παίζω για την καριέρα μου κάθε φορά που βγαίνω έξω στο γήπεδο, που κατά μια έννοια είναι ένα κίνητρο, αλλά νιώθω και περισσότερη πίεση εξαιτίας αυτού. Υπάρχει έντονη αμφιβολία. Εκτός απ’ όλα αυτά, αγωνίζομαι και με ένα μεταλλικό ισχίο, που πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και οι τελευταίοι μήνες με δυσκόλεψαν πολύ.

Έχω παίξει με κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ήμουν σε καλό επίπεδο. Σωματικά, νιώθω πως είμαι καλύτερα από τότε, οπότε γιατί να σταματήσω; Επειδή έχασα έναν αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα που ο κόσμος πίστευε ότι έπρεπε να κερδίσω; Είναι καλός παίκτης, όλοι οι παίκτες εκεί έξω μπορούν να παίξουν τένις. Σίγουρα δεν είμαι στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά όταν φτάσω εκεί θα κερδίζω με μεγαλύτερη συνέπεια αγώνες. Αλλά γιατί να σταματήσω; Πείτε μου έναν καλό λόγο. Μπορούσα ακόμα να διεκδικήσω νίκες από τους καλύτερους παίκτες με ένα ισχίο!

Πρέπει να βρω συνέπεια και να μείνω καλά σωματικά για αρκετά μεγάλη περίοδο. Αυτό πρέπει να κάνω. Οι ικανότητές μου δεν έχουν αλλάξει. Μπορείτε να ρωτήσετε και τους παίκτες με τους οποίους κάνω προπονήσεις, εκτός αν όλοι τους παίζουν πιο χαλαρά επειδή με λυπούνται!».

Ο Σκωτσέζος τενίστας επικράτησε του Ρόμπιν Χάασε στο Ρότερνταμ και θα παίξει στον δεύτερο γύρο του ΑΒΝ World Tennis Tournament με τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ