Λεκλέρ : «Η καλύτερη χρονιά μου στη Formula 1»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στο εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1 εμφανίστηκε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ο οδηγός της Ferrari τερμάτισε τερμάτισε όγδοος στο πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως ήταν η καλύτερη του χρονιά στη Formula 1.

«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο όψεις της σεζόν μου για εμένα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σεζόν μου στη Formula 1. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή τη σεζόν και με όλα όσα έδειξα στην πίστα. Πήρα πολλές φορές ρίσκο. Τις περισσότερες φορές μου βγήκε και αυτές μας έδωσαν πολλούς βαθμούς. Σε κάποιες άλλες φορές, δεν μου βγήκε και αυτές μας έκαναν να χάσουμε λίγους βαθμούς.

Αλλά η σεζόν αυτή ήταν και πολύ σημαντική για την απόδοσή μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με όλα και τώρα ανυπομονώ να φτάσω στην επόμενη σεζόν για να δω πόσες διαφορές θα καταφέρω να σημειώσω σε ποιους τομείς θα έχουμε κερδίσει.

Μετά τα δοκιμαστικά στη Βαρκελώνη όλοι μας ξέραμε ότι κάτι δεν πάει τόσο καλά. Μέσα στη χρονιά δουλέψαμε πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο να αποδεχτούμε την κατάσταση μετά τον πρώτο αγώνα αλλά η πραγματικότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια ήμασταν αποτελεσματικοί στον τρόπο που δουλεύαμε τις βελτιώσεις μας. Κάναμε μικρά βήματα, αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως έχω ξαναπει σε δηλώσεις μου. Για το μέλλον τώρα, έμαθα πολλά από τη φετινή χρονιά και θα επιστρέψω πιο δυνατός. Ελπίζω να μπορέσω να το δείξω και στην πίστα από του χρόνου. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο βήμα θα κάνουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ