Λεκλέρ: «Αν τα κάνουμε όλα σωστά, μπορούμε να νικήσουμε»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ πανηγύρισε την ένατη pole της εφετινής σεζόν στο grand prix της Σιγκαπούρης που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Μονεγάσκος πιλότος ήταν πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα αφού η Ferrari είχε προβλήματα τη Παρασκευή αλλά για να έρθει η νίκη αύριο τόνισε πως πρέπει όλα να πάνε τέλεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένας ξεχωριστός γύρος. Σε όλες τις κατατακτήριες δοκιμές στα σιρκουί πόλης κινούμαστε πραγματικά στο όριο. Πόσο μάλλον όταν το οδόστρωμα είναι ακόμα σχετικά νωπό, με σημεία που είναι ακόμα βρεγμένα άρα χάνεις το πίσω μέρος. Όμως σε γενικές γραμμές κατάφερα να κάνω έναν “καθαρό” γύρο κι αυτό απέδωσε καρπούς», είπε ο Μονεγάσκος.

Στη συνέχεια ο Λεκλέρ αναφέρθηκε και στις επιλογές της ομάδας του στην πορεία των κατατακτήριων: «Ήταν πολύ δύσκολες κατατακτήριες. Στο Q1 και το Q2 είχαμε τα ενδιάμεσα ελαστικά και μετά στο Q3, στ’ αλήθεια δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Έβαλα σλικ μαλακής γόμας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και το ρίσκο απέδωσε. Είχε πολλές παγίδες. Έκανα λάθος στον τελευταίο γύρο μου και φοβόμουν πως δεν θα πάρω την pole αλλά δεν μου κόστισε. Είμαι πολύ χαρούμενος».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα της Παρασκευής. Χθες είχα πραγματοποιήσει πολύ μικρό αριθμό γύρων, είχαμε προβλήματα να λύσουμε αλλά ανακάμψαμε. Δεν έχουμε πολλά δεδομένα για ρυθμό αγώνα αλλά αν τα κάνουμε όλα σωστά, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να νικήσουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ