Η Κίρα Κρίστμας επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από περίπου έναν χρόνο, όχι όμως για τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά (αγωνιζόταν στους ερυθρόλευκους την περίοδο 2019-2020), αλλά με την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών του Καναδά για τον Super Final του World League, που αρχίζει αύριο Δευτέρα (14/7) στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Η 24χρονη Καναδή αμυντικός δήλωσε στο γραφείο Τύπου της διοργάνωσης:

«Είμαι χαρούμενη που επιτέλους ενταχθήκαμε πάλι σε ρυθμό αγώνων με την Εθνική ομάδα, μετά την αναγκαστική αποχή λόγω covid-19. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αυτό γίνεται στην Ελλάδα, όπου επιστρέφω μετά τη θητεία μου στον Ολυμπιακό, απ´ όπου έχω ευχάριστες αναμνήσεις.

Βλέπω πάλι την Ελλάδα που λατρεύω και γνωστά αγαπημένα πρόσωπα. Η διοργάνωση του Super Final του World League αναμένεται ενδιαφέρουσα και εμείς -ως Καναδάς- στοχεύουμε να ανεβούμε στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας ένα μετάλλιο. Όπως σε κάθε διοργάνωση, δεν είμαστε αδιάφοροι. Ανεξαρτήτως αν αυτοί οι αγώνες αποτελούν μια πολύ καλή προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλω να πω επίσης πως, από όσα έχω δει μέχρι τώρα, πριν αρχίσουν οι αγώνες, η οργάνωση είναι εξαιρετική. Η ολυμπιακή εγκατάσταση είναι εκληκτική, αλλά και τα μέτρα ασφάλειας της υγείας (Covid-19) τηρούνται στο ακέραιο. Αισθάνομαι απολύτως ασφαλής».