Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ και πέρασε στον τελικό της Volleyleague. Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης είναι πεπεισμένος ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να καταλήξει το πρωτάθλημα στους Πειραιώτες.

  • Ελ Αραμπί στο «10» : Στον Θρύλο η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου!

Ο 27χρονος ακραίος τόνισε ακόμη ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τον δεύτερο ημιτελικό, αλλά υπάρχει περιθώριο για βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα ακραίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Σήμερα παίξαμε στο ίδιο πλαίσιο με το προχθεσινό παιχνίδι. Βελτιωθήκαμε λίγο παραπάνω σε ορισμένους τομείς, όπως είναι το σερβίς και νομίζω ότι μπορούμε λίγο ακόμα καλύτερα. Γενικά στα τελευταία δυο παιχνίδια έχουμε βρει ένα ρυθμό, θέλουμε να τον διατηρήσουμε και να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται αυτές τις ημέρες, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό.

Ο τελικός είναι αυτό που αξίζει στον Ολυμπιακό και στο σύλλογο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, ό,τι έχουμε, γιατί είναι και η ομάδα και ο σύλλογος τόσο μεγάλος που πρέπει να αγωνιστούμε στο 100% για να τον κερδίσουμε».