Καρασαββίδης: «Έχουμε μια ανοδική πορεία μετά τη διακοπή»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη που του έδωσε τη δυνατότητα να τον προσπεράσει στη βαθμολογία.

Ο Γιώργος Καρασαββίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει κάνει μια ανοδική πορεία μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, ενώ στάθηκε και στις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καρασαββίδης:

«Έχουμε μια ανοδική πορεία μετά τη διακοπή της Εθνικής ομάδας, φαινόταν από το σκορ στα Βριλήσσια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως τα πράγματα στο επαγγελματικό αθλητισμό δεν είναι ακριβώς έτσι, εμείς ξέρουμε και ελέγχαμε και εκείνο το ματς, κάτι που φυσικά, δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Αλλά για να ήμασταν έτσι σήμερα, έπρεπε εκείνο το ματς να το παίξουμε έτσι. Θέλει υπομονή, δεν έχει κανένα νόημα η νίκη αν την Τετάρτη δεν κερδίσουμε στην Δράμα. Θα πάμε πάλι με αρκετές ελλείψεις, όχι με όλες, αλλά με αρκετές».

Ολιβιέ Νιόκας: «Ήταν μία μεγάλη εμφάνιση, μετά το ματς με τα Βριλήσσια. Αντιδράσαμε σωστά στο ματς, είχαμε πολύ καλή παρουσία και ήταν σημαντικό που κερδίσαμε εδώ, στην έδρα μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ