Ο Μάικ Τάισον είναι ένας από τους γνωστούς μποξέρ όλων των εποχών. Και παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από τη δράση, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, ενώ συχνά πυκνά το όνομά του εμφανίζεται στην επικαιρότητα.

Στα χρόνια της ακμής της καριέρας του, ο Τάισον ζούσε μια ζωή στην απόλυτη χλιδή και πολυτέλεια. Αυτοκίνητα, πάρτι, γυναίκες, ακόμη και… ναρκωτικά!

Είναι προφανές πως μία τέτοια πολυτάραχη ζωή θα έχει και τις συνέπειές της. Και ο Μάικ Τάισον, από την απόλυτη χλιδή και την περιουσία των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, βρέθηκε στο… χείλος της καταστροφής και ένα βήμα από τη χρεοκοπία, επειδή εμπιστεύτηκε την περιουσία του σε λάθος ανθρώπους.

Το 2003, ήταν η χειρότερη χρονιά του θρυλικού μποξέρ. Αλλά λίγο πριν δηλώσει πτώχευση και χάσει τα πάντα, ένας πασίγνωστος ράπερ αγόρασε την πολυτελή του έπαυλη στο Κονέκτικατ και τον έσωσε από την οικονομική καταστροφή. Ποιος ήταν αυτός ο ράπερ που έσωσε τον Μάικ Τάισον; Ο 50 cent!

Στον περιβάλλοντα χώρο της συγκεκριμένης έπαυλης υπάρχει γήπεδο μπάσκετ και πολλές πισίνες τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού. Αυτή η κατοικία ήταν αρκετά δύσκολο να πουληθεί, ωστόσο αγοράστηκε στην τιμή των 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων από τον 50 Cent. Ωστόσο, ο ράπερ στη συνέχεια έπρεπε να πουλήσει με τη σειρά του το σπίτι, αφού το κόστος συντήρησής του ήταν κοντά στις 63 χιλιάδες δολάρια το μήνα. Δυσβάσταχτο.