«Η γιορτή να συνεχιστεί στην Opap Arena»

«Η γιορτή να συνεχιστεί στην Opap Arena»

Η χθεσινή γιορτή στο κολυμβητήριο του Πειραιά ξεκίνησε νωρίς, με τον Ολυμπιακό να κατακτά το (38ο) πρωτάθλημα πόλο κερδίζοντας τη Βουλιαγμένη. Ο κόσμος της ομάδας είχε ήδη ρυθμίσει τους ύμνους για τον επερχόμενο αγώνα με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Συνεχίζοντας, ο αρχηγός της ομάδας πόλο Δίνος Γεννηδουνιάς εξέφρασε την ελπίδα του για τη νίκη στον ευρωπαϊκό τελικό και τη σημασία αυτής της επιτυχίας για τον ελληνικό αθλητισμό.

«Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός»

Ο Γεννηδουνιάς επισήμανε ότι κάθε τίτλος είναι σημαντικός και πανηγυρίζεται πάντα ενώ υπογράμμισε τη σύγχρονη επιτυχία του Ολυμπιακού σε διάφορα αθλήματα.

Τονίζοντας την προσπάθειά τους, ο προπονητής Χέρβο Κόλιανιν εξέφρασε την χαρά του για το πρώτο πρωτάθλημα ως προπονητής και την ανυπομονησία για μελλοντικές επιτυχίες.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα για την ομάδα, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Τσάμπιονς Λίγκ και τους αγώνες που ακολουθούν.

Τελειώνοντας, η ελπίδα και το σεβασμό προς την αγωνιστική προσπάθεια αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας του συλλόγου, που ελπίζει να συνεχίσει τις επιτυχίες και να φέρει ακόμα περισσότερους τίτλους στο μέλλον.

Πηγή: in.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ