Φέτελ: «Θαυμάζω τον Αλόνσο – Ποτέ δεν γνωριστήκαμε πραγματικά»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ φιλοξενήθηκε πρόσφατα σε podcast σχετικά με τη Formula 1, και μίλησε για τον επί σειρά ετών αντίπαλό του, Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως υπάρχει μεγάλος θαυμασμός και σεβασμός ανάμεσά τους, ωστόσο όπως ανέφερε δεν μπορεί να πει πολλά πράγματα για εκείνον ως άνθρωπο, καθώς οι δυο τους δεν μπόρεσαν ποτέ να δεθούν ιδιαίτερα και να αποκτήσουν σχέσεις εκτός του αθλήματος.

Αναλυτικά ο Φέτελ είπε:

«Τον θαυμάζω ως ανταγωνιστή. Ήταν ένας από τους πιο σκληρούς οδηγούς, ειδικά στα δύο πρώτα χρόνια που ήμασταν αντίπαλοι. Είχαμε πολύ μεγάλες μάχες για πρωτάθλημα το 2010 και το 2012. Είναι πιθανότατα από τις αγαπημένες μου εμπειρίες και αναμνήσεις.

Η ένταση το πρωί πριν από το Grand Prix Βραζιλίας του 2012 ήταν το κάτι άλλο. Είχα τεράστια ένταση, πιστεύω και οι δυο μας είχαμε τεράστιο άγχος.

Θεωρώ τον Φερνάντο έναν σπουδαίο οδηγό. Έχει φοβερό φυσικό ταλέντο, τρομερή αποφασιστικότητα, έντονο αγωνιστικό ένστικτο και όλα αυτά δεν τα έχει χάσει. Είναι εμφανές πως λατρεύει να αγωνίζεται. Είναι παθιασμένος.

Ως άνθρωπο όμως, δεν τον γνωρίζω. Δεν θα έλεγα πως δεν θα τα πηγαίναμε καλά μεταξύ μας, πιστεύω σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ποτέ όμως δεν έτυχε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, να χτίσουμε χημεία, να περνάμε χρόνο μαζί και να μιλάμε για θέματα εκτός αγώνων».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ