Φερστάπεν: «Κάναμε φοβερό αγώνα, υπέροχη μέρα για εμάς»

Τι και αν εκκίνησε από την 7η θέση; Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν για ακόμη μια φορά εκπληκτικός πανηγυρίζοντας ακόμη μια νίκη, αυτή την φορά στο GP της Ιταλίας.

Ο Ολλανδός κέρδισε γρήγορα θέσεις και έφτασε στην 11η νίκη του στο 2022. Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας ο παγκόμσιος πρωταθλητής δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα.

«Είχαμε έναν φοβερό αγώνα. Με κάθε γόμα ελαστικών ήμασταν οι ταχύτεροι, η φθορά ήταν πολύ καλή. Διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο στον αγώνα και είχαμε υπό τον έλεγχο τη διαφορά στο τέλος. Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα, δυστυχώς δεν συνεχίστηκε ο αγώνας, αλλά συνολικά είχαμε μία πολύ καλή ημέρα», δήλωσε ο 24χρονος.

Όσον αφορά τους πρώτους γύρους όπου σκαρφάλωσε γρήγορα σε θέση βάθρου αν και εκκίνησε 7ος, ο Φερστάπεν δήλωσε: «Η εκκίνηση ήταν πολύ καλή. Πέρασα καθαρά το πρώτο σικέιν και μετά βρήκα γρήγορα το ρυθμό μου και ανέβηκα 2ος. Ήμουν πολύ καλός με τα ελαστικά, απόλαυσα την οδήγηση σήμερα ακόμα και με τις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι φοβερή ημέρα για εμάς».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ