Επιστροφή στη δράση με φόντο το… Τόκιο

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης εξασφαλίστηκε η άδεια από την ΓΓΑ και την Περιφέρεια Αττικής για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες. Το αναλυτικό πλάνο της ομοσπονδίας, για την τήρηση των προαπαιτούμενων υγειονομικών μέτρων, αλλά και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων στους αγώνες έπεισαν τους υπεύθυνους της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ.

Από την στιγμή που ήταν αδύνατο, λόγω της πανδημίας, να πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών κατά το πρώτο δίμηνο του 2021, στόχος της ομοσπονδίας ήταν να γίνουν οι αγώνες πρόκρισης των επίλεκτων αθλητών των εθνικών ομάδων, οι οποίοι αξιοκρατικά θα συγκροτήσουν την προολυμπιακή ομάδα.

Οσοι θα βρεθούν στους αγώνες (αθλητές, διαιτητές, προσωπικό) θα έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε όσους δεν είναι στην ονομαστική λίστα συμμετοχής στους αγώνες.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί το στιλ της Ελευθέρας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00 και θα αγωνιστούν 20 αθλητές στις εξής κατηγορίες: 57, 65, 74, 86, 97, 125.

Την Κυριακή θα γίνει η Ελληνορωμαϊκή και θα παλέψουν συνολικά 19 αθλητές στις κατηγορίες: 60, 67, 77, 87, 97, 130.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ