Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, αφού απέκτησε την Βραζιλιάνα διαγώνιο, Μαριάνα Μπραμπίλια.

Η ύψους 1,83 διαγώνιος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα των Πράσινων, καθώς θεωρείται ως ένα από μεγάλα ταλέντα που αποφοίτησαν από τα αμερικανικά πανεπιστήμια.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διαγώνια Μαριάνα Μπραμπίλια για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η νεαρή Βραζιλιάνα με ύψος 1,83 θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα που αποφοίτησαν από τα αμερικανικά πανεπιστήμια και αναμένεται να ενισχύσει επιθετικά το «τριφύλλι» ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι του.

Η 22χρονη διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, αποφοίτησε από το Georgia Tech και σε δήλωσή της στο www.pao1908.com είπε:

«Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό. Έχω ακούσει πολλά και θέλω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας όσο το επιτρέπει η κατάσταση λόγω του covid. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».