Πρόκειται για μία από τις λίγες αθλητικές εκδηλώσεις που επιτρέπουν στους φιλάθλους της Βόρειας Αμερικής να παρακολουθήσουν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, πραγματοποιείται στο θέρετρο Greenbrier στη Δυτική Βιρτζίνια.

  • Ο Τίγρης, ο Θωμάς και ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ…

«Έχουμε απομακρύνει την Ντανιέλ Κόλινς… για το υπόλοιπο του World TeamTennis 2020, αφού έσπασε τα πρωτόκολλα COVID-19 εγκαταλείποντας το The Greenbrier Resort και την πολιτεία της Δυτικής Βιρτζίνια», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του WTT Κάρλος Σίλβα.

«Τα πρωτόκολλα έχουν τεθεί σε εφαρμογή και έχουν κοινοποιηθεί πολλές φορές για να προστατεύσουν την υγεία και την ασφάλεια των παικτών, των προπονητών και του προσωπικού μας, τα οποία έχουν ύψιστη σημασία για το WTT». Οι διοργανωτές δεν παρείχαν λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι που πραγματοποίησε η 26χρονη Κόλινς.

Τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η WTT για τον περιορισμό της πιθανής εξάπλωσης του ιού περιλαμβάνουν εξετάσεις COVID-19 για τους συμμετέχοντες και τους τακτικούς ελέγχους θερμοκρασίας, με τους διοργανωτές να επιτρέπουν έως 500 οπαδούς στο γήπεδο των 2.500 ατόμων.