Δημητρούλιας : «Τεράστια πρόκριση»

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους «8» του EHF European Cup, ανατρέποντας το 28-23 του πρώτου αγώνα, με το 29-23 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «Αυτό που είχα πει στον πρόεδρο είναι ότι θα γίνει ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και πως η ομάδα θα έχει ψηλώσει, είτε καταφέρει την πρόκριση είτε όχι. Τα καταφέραμε. Τεράστια πρόκριση. Είχε χρόνια να κάνει ελληνική ομάδα τέτοια πρόκριση και μας ανοίγει το δρόμο να διεκδικήσουμε ακόμα και τον τίτλο. Σίγουρα, θα είναι δύσκολο. Είμαι συγκινημένος. Σήμερα παίξαμε όλοι για όλους, αφήσαμε πίσω τον εγωισμό. Αν δεν περνούσαμε σήμερα θα οφειλόταν στην απραξία. Δεν ήθελα να το πω αυτό στα παιδιά. Και στα δύο ματς δείξαμε πόσο το θέλαμε. Εδώ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην πρόκριση. Ήταν συγκινητικά τα παιδιά σήμερα αξίζουν τα παιδιά την πρόκριση, όπως και ο κ. Παπασταμάτης που είναι ο σπουδαιότερος παράγοντας που έχει περάσει από το άθλημα»

Με τη σειρά του, ο κορυφαίος του αγώνα, Thomas Bauer, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και για όλους όσους μας στηρίζουν. Είναι ένα σημαντικό πράγμα το να δουλεύεις σκληρά, αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα το να πραγματοποιείς τεράστια επιτεύγματα. Και απόψε πραγματοποιήσαμε ένα τεράστιο επίτευγμα για την ιστορία της ΑΕΚ και για το ελληνικό χάντμπολ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ