Δημητρούλιας : «Αυτή η ομάδα μπορεί να χτίσει κάτι σπουδαίο»

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Δημητρης Δημητρούλιας, μίλησε στον Over FMΔ για τη μεγάλη νίκη πρόκριση της ΑΕΚ στους οχτώ του EHF European Cup, τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα είχαν θέσει ως στόχο να φτάσουν ως το τέλος της διοργάνωσης.

Για το γεγονός πως ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν η συγκεκριμένη πορεία:

“Όσο και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο εμείς το είχαμε θέσει ως στόχο. Από την αρχή λέγαμε ότι μπορούμε να το πάμε ως το τέλος, λόγω του πολύ κάλου μας ρόστερ”.

Για τον ρόλο του στην χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ:

“Ειδικά η δίκη μου η δουλειά σαν coach είναι όταν υπάρχει μεγάλη ένταση να τους δίνω την πληροφορία και να ηρεμούν. Εκεί χρειάζεται πάρα πολύ ο coach. Σε έναν αγώνα χάντμπολ έχει λίγα time out. Στο κάλο σενάριο που είμαστε καλά και θα ελέγξουμε τον αντιπάλου άπλα θα είναι οριακό ένα αποτέλεσμα. Ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν τον χθεσινό αν δεν είσαι όπως πρέπει στο τέλος χάνεις. Και το συν πέντε είναι μια ιδιαίτερη διάφορα. Νομίζω πως τα παιδιά αντέδρασαν σωστά”.

Για τη νοοτροπία του όσον αφορά το χάντμπολ:

“Είμαι ένας χαντμπολάνθρωπος. Πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά μας και πιστεύω πως μπορούμε να χτίσουμε κάτι σπουδαίο και θέλω να το περάσω και στην ομάδα μας. Αυτό που μας λείπει είναι το θράσος. Και επειδή προέρχομαι από μια γενιά χρυσή όταν μπαίναμε στο γήπεδο θέλαμε να πετύχουμε όσο πιο πολλά μπορούσαμε”.

Για το κίνητρο που δίνει η διοίκηση στην ομάδα αλλά και η σσχέσητους με τους φιλάθλους:

“Ο άνθρωπος που ράβει και δένει αυτό το δεσμό είναι ο κ. Παπασταμάτης. Ένας άνθρωπος που έχεις τεράστιο πάθος για το σύλλογο και έχει αγάπη για το άθλημα μας. Μας έχει κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο αυτό το άθλημα. Η σχέση οπαδών και χάντμπολ στην ΑΕΚ τραβάει χρονιά. Εμείς θέλουμε να δώσουμε πίσω την αγάπη που παίρνουμε”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ