Στον ημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΝ Ιωνίας (9/5) αναφέρθηκε η Μαρία Χατζηπαρασίδου, τονίζοντας πως έχει φτάσει η ώρα για την ομάδα της να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έφτασε η ώρα να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο για φέτος. Είμαστε πανέτοιμες για αυτή τη δύσκολη σειρά παιχνιδιών και ελπίζουμε για το καλύτερο. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Ο πρώτος ημιτελικός είναι με τη Νέα Ιωνία και θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας και ότι έχουμε δουλέψει μέσα στο γήπεδο για να περάσουμε στον μεγάλο τελικό»

Για το ότι θα αγωνιστούν μακριά από την έδρα τους: «Η ομάδα έχει ένα μέταλλο που δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα γηπέδου, σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε στη δική μας περιοχή με τους δικούς μας ανθρώπους αλλά σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει τίποτα την ομάδα και την αγωνιστική της δραστηριότητα στο γήπεδο».

Για το ότι ο κόσμος δεν θα έχει την ευκαιρία να στηρίξει από κοντά την ομάδα: «Είμαστε λυπημένοι που δεν θα είναι ο κόσμος δίπλα μας, να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε χρόνο αλλά θα είναι νοητά και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεκδικώντας αυτό το Κύπελλο»