Χάμιλτον : «Όσο αναπνέω, θα παλεύω για τα δικαιώματα των παιδιών»

Ο Λούις Χάμιλτον βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης. Μεγάλος υποστηρικτής του κινήματος «Black Lives Matter», ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, έστειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, ένα ακόμα μήνυμα για τις κοινωνικές διακρίσεις.

Ο Βρετανός οδηγός τόνισε πως πάντα θα παλεύει για τα δικαιώματα των παιδιών.

«Black Lives Matter. Πέρυσι, μερικοί από εμάς πήραμε πρωτοβουλία υπέρ της ισότητας, κάτι για το οποίο είμαι περήφανος. Η ερώτησή μου είναι, τι ακολουθεί; Οι ανισότητες στο άθλημά μας και στον κόσμο εξακολουθούν να υπάρχουν. Απαιτείται ακόμη αλλαγή.

Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε εμάς και τους άλλους για να υπάρξουν αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ισότητα για όλους, προκειμένου να συνεχίσουμε να βλέπουμε αληθινή και διαρκή αλλαγή στον κόσμο μας.

Όσο αναπνέω, θα συνεχίσω να παλεύω για αλλαγή σε ό, τι κάνω. Θα δουλέψω για να δημιουργήσω μονοπάτια και ευκαιρίες για όλα τα παιδιά , στις επιστήμες, τη μηχανική και τους δημιουργικούς κλάδους. Ας συνεχίσουμε να παλεύουμε. Σε τι δεσμεύεστε;», ανέφερε ο Χάμιλτον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ