Η τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων του Άρη με τον Γιώργο Γεραπετρίτη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/05) με θετικά νέα για τους κίτρινους.

  • Δείτε γυμνή τη γυναίκα του Σα και κλάψτε ελεύθερα... (Vids, Pics)

Σε αυτή συμμετείχαν, εκτός από τον υπουργό Επικρατείας, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Θόδωρος Καρυπίδης, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης.

Η ελληνική κυβέρνηση μετά την ενημέρωση που είχε στη συζήτηση εμφανίστηκε θετική στην εξεύρεση λύσης για το μεταγραφικό ban που έχει επιβληθεί στον Άρη και δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τη FIFA για το ζήτημα.

Η κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ και Α.Σ. Άρης αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA.

Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές.

Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».