Οι Ολυμπιονίκες και κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας στηρίζουν την Κυβέρνηση και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στις τομές και μεταρρυθμίσεις που φέρνει στον ελληνικό αθλητισμό το νέο σχέδιο νόμου της Πολιτείας.

  • Ολυμπιακός : Εγινε (πάλι) Πειραιώτικα και Πασαλιμανιώτικα!

Ο Υφυπουργός με τη σειρά του, μέσω ανάρτησής του στο facebook, ευχαρίστησε τους αθλητές για την στήριξή τους στο έργο της Κυβέρνησης.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Αυγενάκης στην ανάρτησή του:

«Είναι συγκινητική η στήριξη Ολυμπιονικών και κορυφαίων αθλητών στο έργο της Κυβέρνησης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την αθλητική μεταρρύθμιση που ολοκληρώνουμε με το σχέδιο νόμου. Την στηρίζουν και τους ευχαριστούμε. Μεταρρύθμιση που φέρνει οξυγόνο στις αθλητικές ομοσπονδίες και δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα υγιές και παραγωγικό αθλητικό οικοσύστημα. Που θα έχει στο προσκήνιο τους αθλητές και τις ανάγκες τους, που θα αγκαλιάζει όλη την αθλητική οικογένεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία άλλωστε και του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αφουγκράστηκε τις ανάγκες των αθλητών αλλά και την ανάγκη να σχεδιάσουμε τον αθλητισμό του μέλλοντος».

Είναι συγκινητική η στήριξη Ολυμπιονικών και κορυφαίων αθλητών στο έργο της Κυβέρνησης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό…

Δημοσιεύτηκε από στις