Παίκτης της Βουλιαγμένης είναι και επίσημα ο Ζαννής Αλαφραγκής, με τη Βουλιαγμένη να τον κάνει δικό της για τα επόμενα δύο χρόνια.

  • Σιγά μην ξενερώσω για μια στραβή στο 90΄

Ο ΝΟΒ προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση μετά τον Λούκα Λοζίνα, με τον πρώην παίκτη του Παλαιού Φαλήρου να εμφανίζεται χαρούμενος για τη νέα δοκιμασία της καριέρας του.

Ο 21χρονος περιφερειακός έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης (2018) και κόσμου (2019) με την εθνική ομάδα νέων ανδρών, και μάλιστα ήταν MVP στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Σερβία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αποτελούσε βασική μονάδα στο Παλαιό Φάληρο και τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε συμμετείχε και στα 22 ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας 18 φορές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως η Βουλιαγμένη. Μου αρέσει πολύ η στήριξη του συλλόγου στα νέα παιδιά και το μακροχρόνιο πλάνο του. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να βοηθήσω άμεσα στην επιστροφή της ομάδας στις κατακτήσεις τίτλων και την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League. Τέλος, ευχαριστώ πολύ το Παλαιό Φάληρο για τα 13 χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα και ουσιαστικά με «σμίλεψε». τόσο αθλητικά όσο και σαν άνθρωπο» δήλωσε ο Αλαφραγκής μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΒ:

«Το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ζαννής Αλαφραγκής.

Ο νεαρός περιφερειακός (γεν. 1999) αποτελεί μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2019 με προσωπική διάκριση ως MVP του τελικού στο Κουβέιτ και Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018, ενώ αγωνιζόταν στο Π.Φάληρο.