Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, η φετινή Α1 του ανδρικού πόλο θα ολοκληρωθεί από την κανονική περίοδο. Πρόκειται για κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

  • Θρύλος στον τελικό, 2-0 τον πελάτη ΠΑΟΚ

Όπως έχει οριστεί στο πρόγραμμα, οι αγώνες θα συνεχιστούν το ερχόμενο Σάββατο (27/6), μετά από 2,5 μήνες διακοπής, και θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιουλίου.

Οι ομάδες θα στείλουν τις δικές τους προτάσεις για τη διεξαγωγή των πλέι οφ, όπως ζήτησε η ΚΟΕ. Όπως φαίνεται, καμία από αυτές δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τους αγώνες των πλέι οφ μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει ότι η Α1 θα τελειώσει στις 8 Ιουλίου, αν και αναμένονται ανακοινώσεις από την ΚΟΕ, για οποιαδήποτε τυχούσα αλλαγή.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή και στο +5 από την δεύτερη Βουλιαγμένη. Το απόγευμα του Σαββάτου (18:00), οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον Πειραιά. Σε περίπτωση νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειάζονται μόλις 1 βαθμό για την μαθηματική κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.