ΜέΡΑ25 για μάσκες: Ποιος θα επωμιστεί το κόστος της “αστοχίας” με τις μάσκες των μαθητών;

Ερωτήματα σχετικά με το ποιος θα επωμιστεί το κόστος για την «αστοχία» με τις μάσκες των μαθητών, θέτει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι, σύμφωνα με την κ. Κεραμέως, ήταν «αστοχία» το «φιάσκο με τις τεράστιες μάσκες που διανεμήθηκαν τη Δευτέρα στις μαθήτριες και τους μαθητές της χώρας». Ωστόσο, προσθέτει, η υπουργός δεν διευκρίνισε «ποιος θα επωμιστεί το κόστος αυτής της αστοχίας, διότι, εξ όσων γνωρίζουμε, οι μάσκες κόστισαν περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ και τώρα που θα υπάρξει νέα παραγγελία, φανταζόμαστε ότι θα έχει επιπλέον κόστος». Παράλληλα, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, θα υπάρξει και μια επιπρόσθετη επιβάρυνση για τις προσωρινές μάσκες μιας χρήσης που θα δοθούν προς το παρόν στους μαθητές.

Περιμένουμε, αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης, τις συγκεκριμένες απαντήσεις από την κυβέρνηση «για να μην ανακύπτουν δεύτερες σκέψεις για την τυχαιότητα και την αμέλεια της αστοχίας, η οποία σε κάθε περίπτωση θα κομίσει πολλαπλάσια κέρδη στους παραγωγούς των μασκών».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του Sportlive.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ