Ξάνθη: “Δεν έχουμε ουδεμία σχέση με τα επεισόδια”

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απάντησε στις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ, για ξυλοδαρμό σε ποδοσφαιριστή της Κ20 των βυσσινί. Οι “ακρίτες” τονίζουν ότι ο δράστης δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την αστυνομία, ενώ μιλά και για προκλητική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή των Θεσσαλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη: Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ανακοινώνει πως ουδεμία σχέση έχει με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της Κ20 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ (Κυριακή 22/05).

Όσο αναφορά τον κ.Τσαλίκη, δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν αυτό.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν 10’ μετά την λήξη της αναμέτρησης έξω από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου παρευρίσκονταν γονείς και παίκτες του ΑΟΞ και της ΑΕΛ.

Όλο το δυσάρεστο γεγονός ξεκίνησε από τις προκλήσεις του προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν προκλητικός στην διάρκεια και το τέλος του αγώνα σε γονείς αλλά και διαιτητές.

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να βοηθήσει την αστυνομία ώστε να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ!

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας εντός και εκτός γηπέδου!“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ