Τζόλης: Η ανάρτηση για το αντίο του στον ΠΑΟΚ και το μήνυμα που έστειλε

Το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ είπε ο Χρήστος Τζόλης ο οποίος ανήκει πλέον στην Νόριτς. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η σχέση του με τον Δικέφαλο δεν τελείωσε, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα βίντεο – αφιέρωμα στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Η ανάρτηση του Τζόλη: «Ευχαριστώ ΠΑΟΚ. Θυμάμαι σαν χθες τη στιγμή που φόρεσα για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οκτώ χρόνων. Μικρό παιδί με μεγάλα όνειρα. Όνειρα που αποδείχτηκαν μικρά σε σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ την εξέλιξη. Τον τρόπο που αυτή ήρθε. Μέσα σε μια επαγγελματική σεζόν.

Από τα βάθη της καρδιάς μου νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ γι’ αυτό που είμαι σήμερα. Για την εμπιστοσύνη, τις ευκαιρίες, την εκπαίδευση. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να ζήσω την εμπειρία της Τούμπας με κόσμο.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα μου. Κάθε επιτυχία. Αρχής γενόμενης από σήμερα. Θα προσπαθήσω να σας κάνω περήφανους. Γιατί τώρα αρχίζουν όλα. Και η σχέση αυτή δεν τελειώνει. Προχωρά και εξελίσσεται».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ