Τζαβέλλας σε Φαν Σιπ: “Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κι όχι πάντα δίκαιο”

Ο Τζον Φαν Σιπ ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή (26/11) πως αποχωρεί από την Εθνική ύστερα από 2,5 χρόνια, αφήνοντας μάλιστα, αιχμές για την ΕΠΟ, για ολιγωρία στις συζητήσεις τους.

Μετά τον Τάσο Μπακασέτα, ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε μέσω ανάρτησης στα social media να αποχαιρετήσει τον Ολλανδό προπονητή, τονίζοντας πως ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός και άδικος.

“Κόουτς θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έχεις κάνει για την Εθνική Ομάδα και για εμένα προσωπικά. Για την ευκαιρία να εκπροσωπήσω ξανά τη χώρα μου. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και όχι πάντα δίκαιο, οπότε δεν θα έχεις την ευκαιρία να μας οδηγήσεις ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Θα μας λείψεις κι εσύ και το προσωπικό σου επιτελείο. Ως φίλος από εδώ και πέρα, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Το αξίζεις”.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο

Το απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ