Συγκινημένος ο Χιούλμαντ: “Ήταν υπενθύμιση για το ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή”

Η Δανία επικράτησε 1-0 της Φινλανδίας σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε απ’ την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος είναι σταθερά στην υγεία του. Ο προπονητής των Δανών, Κάσπερ Χιούλμαντ, εμφανίστηκε συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου και με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στο περιστατικό.

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο απόγευμα, στο οποίο όλοι θυμηθήκαμε ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Οι ουσιαστικές σχέσεις. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας, η οικογένεια και οι φίλοι” σχολίασε ο 49χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές του και τη συμπεριφορά τους: “Όλες οι σκέψεις είναι στον Κρίστιαν και την οικογένειά του. Δεν μπορώ να είμαι πιο υπερήφανος γι’ αυτούς που φροντίζουν ο ένας τον άλλο. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μου στα αποδυτήρια αποφασίζοντας να μην κάνουν τίποτα πριν να μάθουν ότι ο Κρίστιαν έχει τις αισθήσεις του και είναι καλά”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιλογή να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά απ’ τα γεγονότα: “Είχαμε δύο επιλογές. Να παίξουμε σήμερα ή αύριο στις 12:00. Όλοι συμφώνησαν να παίξουν σήμερα. Δεν μπορείς να παίξεις με τέτοια συναισθήματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Ήταν άξιο θαυμασμού, το γεγονός ότι βγήκαν να παίξουν στο δεύτερο μέρος”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ