Σλούκας: “Καλύτερος στον κόσμο ο Γιάννης, να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του προπονητή”

Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ στη Media Day της Εθνικής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και μπορεί να μαγνητίσει πάνω του την προσοχή, ενώ στοίχημα για την ομάδα είναι να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του προπονητή.

Έχουμε έναν παίκτη που είναι ο καλύτερος στον κόσμο αυτή τη στιγμή για μένα. Το στοίχημα είναι να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του προπονητή και γύρω από έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και όλη την προσοχή“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αγραβάνης: “Είμαστε πολύ δυνατοί, μένει να το δείξουμε στο γήπεδο”

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θεωρεί ότι η Εθνική έχει τους καλύτερους παίκτες και τον καλύτερο προπονητή, αλλά το θέμα είναι να καταφέρει να το δείξει και στο γήπεδο.

Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Έχουμε τρεις NBAers, αστέρια της EuroLeague και άλλα πρωταθλήματα. Είμαστε πολύ δυνατοί, έχουμε τον καλύτερο προπονητή, αλλά μένει όλα αυτά να φανούν και στο γήπεδο“.

Παπαπέτρου: “Υπάρχει θέληση και δίψα για διάκριση”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε ότι η νέα Εθνική έχει έναν φρέσκο αέρα που αποπνέει από το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες, σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει δίψα για διάκριση.

Βλέπεις νέα παιδιά, θέληση και δίψα για διάκριση. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία διάκριση. Υπάρχει ένας φρέσκος αέρας, από το staff, τους προπονητές αλλά και τους παίκτες. Υπάρχει μια φρεσκάδα“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ