Σεισμός στην Τουρκία: Ο Κριστιάν Ατσού εντοπίστηκε ζωντανός μέσα στα συντρίμμια και διακομίστηκε σε νοσοκομείο

Ο Κριστιάν Ατσού ήταν μεταξύ των πάρα πολλών ανθρώπων που βρέθηκαν παγιδευμένοι μετά από κατάρρευση κτηρίου, ως αποτέλεσμα του τεράστιου σεισμού που συντάραξε την Τουρκία και γειτονικές της χώρες τα ξημερώματα της Δευτέρας, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο πρώην παίκτης των Τσέλσι και Νιούκαστλ κέρδισε τη μάχη με το θάνατο.

Το κτήριο στο οποίο βρισκόταν μαζί με συμπαίκτες του στην Χατάισπορ ισοπεδώθηκε από το σεισμό, όμως το ευτύχημα για εκείνον ήταν πως οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων αποδείχτηκαν καρπερές, αφού μπόρεσαν να τον βρουν και να τον ανασύρουν έξω από την άμορφη μάζα που είχαν δημιουργήσει τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική “Abola“, ο 31χρονος Γκανέζος επιθετικός βρέθηκε ζωντανός, με τον Ατσού να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναπνοή και να έχει τραυματιστεί στο δεξί του πόδι και να διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως στο ίδιο κτήριο, από το οποίο ανασύρθηκε ο Ατσού, βρίσκονται εγκλωβισμένοι και άλλοι άνθρωποι της ομάδας, με τα σωστικά συνεργεία να μην έχουν ακόμα καταφέρει να εντοπίσουν τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ, και τον διερμηνέα της ομάδας.

Επιπλέον, αρκετοί ακόμα παίκτες της Χατάισπορ βρέθηκαν ζωντανοί, ειδήση που συνιστά μία αχτίδα αισιοδοξίας στις μαύρες εικόνες που κατακλύζουν την ψυχή μας από τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ