Σάκκαρη: “Να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο”

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε ικανοποιημένη μετά την επικράτηση της επί της Νούρια Παρίθα Ντίας στο Λιντς της Αυστρίας και τόνισε πως στόχος της είναι να μείνει μέχρι το τέλος του τουρνουά.

Η Ελληνίδα ρωτήθηκε και απάντησε για το λόγο που πήγε στο δεύτερο σετ ξαφνικά στον πάγκο και τόνισε πως δεν είναι άρρωστη.

“Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ, σταθερή από τον πρώτο πόντο. Πέτυχα νωρίς το μπρέικ, μετά έκανα κι άλλο και αυτό βοήθησε. Σέρβιρα καλά σε όλο το ματς, αλλά έκανα μια κοιλιά στο δεύτερο σετ όταν ήμουν μπροστά με 6-5. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο, ήταν σταθερή, οπότε είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις στο τέλος”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο επόμενο ματς:

“Νομίζω ότι οι βάσεις μου ήταν καλές. Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος, ίσως θα μπορούσα να επέστρεφα λίγο καλύτερα. Ίσως να έπρεπε να ήμουν πιο θαρραλέα, πιο επιθετική και να έπαιρνα ρίσκα στις ευκαιρίες”.

Για την αποχώρηση της ξαφνικά στο δεύτερο σετ είπε:

“Ξαφνικά έτρεξε η μύτη μου, χωρίς λόγο. Όταν παίζεις indoors, ανασαίνεις διαφορετικά. Μου συνέβη και πέρυσι όταν έπαιξα indoors. Δεν είμαι άρρωστη, απλά έτρεξε”.

Και για τους στόχους της:

“Ήταν λυπηρό που αναγκάστηκα να αποσυρθώ πριν από τέσσερα χρόνια, είμαι χαρούμενη που επέστρεψα ως Νο.1 του ταμπλό. Το court ταιριάζει στο παιχνίδι μου, θα προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως φάμε ένα ακόμα σνίτσελ!”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ