Ρόμα μεταγραφές: Έκλεισε τη συμφωνία με την Παρί για τον Βαϊνάλντουμ

Η Ρόμα έκανε ένα από τα μεγάλα καλοκαιρινά μεταγραφικά “μπαμ” αποκτώντας τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους, ωστόσο η κάτοχος του Conference League δεν σταματάει την ποιοτική ενίσχυσή της.

Αυτή θα έχει και συνέχεια και μάλιστα εντυπωσιακή, με τους Ρωμαίους να διαπραγματεύονται εδώ και αρκετές ημέρες με την Παρί για τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και τις δύο πλευρές να έρχονται τελικά σε συμφωνία λίγο μετά τα μεσάυχτα της Τρίτης.

“Η συμφωνία επετεύχθη και η Παρί άναψε το πράσινο φως για τη μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμου. Μένουν μόνο να συμπληρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα”, αποκάλυψε μέσω Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος πρόσθεσε πως μετά την αποχώρηση του Βαϊνάλντουμ θα ανοίξει η πόρτα για την έλευση του Ρενάτο Σάντσες στην Παρί.

Όσον αφορά σε περαιτέρω λεπτομέρειες του deal της Ρόμα με την Παρί, ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνουν λόγο πως στη συμφωνία για το δανεισμό του παίκτη θα μπει οψιόν που θα επιτρέπει στους τζαλορόσι να τον κάνουν δικό τους έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ