Ρόμα: Κάνει πίσω για Τζανιόλο η Μίλαν, στο τραπέζι μόνο η πρόταση 30 εκατ. ευρώ της Μπόρνμουθ

Ο Νικολό Τζανιόλο επιθυμεί διακαώς να αποχωρήσει από την ιταλική πρωτεύουσα και να ανηφορίσει προς Μιλάνο μεριά για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, όμως οι τελευταίες εξελίξεις μόνο ευχάριστες δεν είναι για τον παίκτη.

Και αυτό γιατί μετά από την πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους που κατέθεσε για τον παίκτη η Μπόρνμουθ, η Ρόμα ζήτησε από την Μίλαν να “ματσάρει” την πρόταση αν θέλει να τον κάνει δικό της, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας να μην απαντάει μέσα στη διορία των 24 ωρών που είχε ζητήσει να πάρει και να αποσύρεται από το παιχνίδι της απόκτησής του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η αγγλική ομάδα τρέχει πλέον μόνη της στην κούρσα για να τον κάνει δικό της, με τα “κεράσια” να προσφέρουν μάλιστα πέρα από τα 30 εκατομμύρια ευρώ και τα μπόνου και ποσοστό μεταπώλησης στους Ρωμαίους.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση του Τζανιόλο που είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, με τους ροσονέρι να μην καταφέρνουν να έρθουν σε συμφωνία με την Ρόμα από τη στιγμή που ήθελαν το δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και κατόπιν οψιόν αγοράς, που δεν ήταν όμως υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ