Παρελθόν από την Κηφισιά ο Ελευθερόπουλος

Οι δρόμοι της Κηφισιάς και του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ενώθηκαν στις αρχές του 2022 αλλά η συνεργασία δεν έμελε να στεριώσει, με την ομάδα της Super League 2 να γνωστοποιεί την Τετάρτη (11/5) μέσω ανακοίνωσης την απόφασή της για τη λύση της συνεργασίας της με τον 45χρονο προπονητή, όπως και με τον συνεργάτη του στον πάγκο, Στέλιο Βενετίδη.

“Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Στέλιο Βενετίδη.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, αμφότεροι εργάστηκαν με απόλυτο επαγγελματισμό, ήθος και αστείρευτη όρεξη για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στη νεοφώτιστη ομάδα μας, όπως και έγινε.

Στο διάστημα που βρέθηκαν στον πάγκο της ομάδας μας, η Κηφισιά είχε 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία την παρθενική της συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, ούσα στην 6η θέση.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά τους και για όσα έκαναν για την ομάδα στο διάστημα που εργάστηκαν σε αυτή.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ