ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού και χειρουργείο ο Ολιβέιρα, έξι μήνες νοκ-άουτ

Άσχημα τα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός έπειτα από πρόσθετες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός που αποκόμισε στο ματς με την Μποέμιανς είναι πολύ πιο σοβαρός, από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο 30χρονος επιθετικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ, και θα παραμείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Η αναλυτική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του. Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ