ΠΑΟΚ: Προτάθηκε στη Σαλερνιτάνα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε στα τέλη του Σεπτέμβρη το συμβόλαιο του Ντόουγκλας Αουγκούστο, που έληγε το καλοκαίρι. Ο Δικέφαλος υπέγραψε με τον παίκτη νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα του στον Βραζιλιάνο μέσο.

Έτσι ο Δικέφαλος απέτρεψε το ενδεχόμενο να του επιτρέψει να συζητά από τις αρχές του 2023 ως ελεύθερος με άλλες ομάδες. Έτσι εφόσον προκύψει ενδιαφέρον για τον 27χρονο μέσο, ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα ορίσει την τιμή στην οποία τον κοστολογεί για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Αουγκούστο, που πέρυσι έκανε καλές εμφανίσεις, κυρίως στους αγώνες της ομάδας του στο Conference League, “παίζει” αρκετά, από το περασμένο καλοκαίρι ήδη.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προτάθηκε στη Σαρλερνιτάνα, που αναζητά ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Η περίπτωση του εξετάστηκε, όπως και αρκετών άλλων χαφ, από την ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα δεν θα γίνει κίνηση για τον Βραζιλιάνο εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και πιάνει θέση ξένου.

Όπως και να έχει ο Αουγκούστο φαίνεται να είναι σημαντικός για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως μέχρι πρόσφατα ήταν αναγκασμένος να τον χρησιμοποιεί ως προωθημένο μέσο -ιδιαίτερα στα δύσκολα παιχνίδια, όπως τόνισε χαρακτηριστικά-, ενώ τώρα τον τοποθετεί πιο πίσω στη φυσική του θέση, από όπου μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

Έτσι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο να προκύψει κάποια πρόταση για τον Βραζιλιάνο τον Γενάρη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ