ΠΑΟΚ: Οι εισηγήσεις του Γκαρσία και οι εξετάσεις του Ρέμπε

Όπως είναι λογικό στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις μεταγραφικές τους κινήσεις. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις ανάμεσα στον Πάμπλο Γκαρσία και τον Όλαφ Ρέμπε στις οποίες οριστικοποιήθηκαν οι ανάγκες ενίσχυσης του ρόστερ, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Ουρουγουανού τεχνικού.

Ο Γκαρσία θέλει έναν κεντρικό μέσο, έναν εξτρέμ, έναν ακραίο αμυντικό για το δεξί άκρο της άμυνας του αλλά και έναν φορ κρούσης.

Η ιεράρχηση των στόχων προφανώς έχει στην κορυφή της έναν χαφ που θα μπορεί να παίξει στις θέσεις 6 και 8, αλλά ο Γκαρσία θεωρεί και τις υπόλοιπες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν σημαντικές.

Από την πλευρά της η διοίκηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον προπονητή του Δικεφάλου ικανοποιώντας τις εισηγήσεις του, αναγνωρίζοντας μάλιστα το γεγονός ότι το δικό του αγωνιστικό πλάνο είναι διαφορετικό από αυτό του Αμπέλ Φερέιρα, πάνω στο οποίο δομήθηκε το ρόστερ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρόκειται να αλλάξει η οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται από το περασμένο καλοκαίρι. Η προσπάθεια που θα γίνει θα είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με βάση την πραγματική τους αξία, με την μεταγραφή του Άντριγια Ζίβκοβιτς να αποτελεί το…φωτεινό παράδειγμα για τον Όλαφ Ρέμπε.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν μεγαλύτερη «ευστοχία» από τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή έχοντας ξεκαθαρίσει ότι υπάρχει συγκεκριμένο ταβάνι στο μπάτζετ των μεταγραφών. Και αυτό σημαίνει ότι εφόσον αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε θέσεις στις οποίες έγιναν κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι – για παράδειγμα ενός επιθετικού, ενώ πριν λίγους μήνες ξοδεύτηκαν χρήματα για την απόκτηση του Τσόλακ- θα μειωθούν τα ποσά που θα είναι διαθέσιμα για την ενίσχυση των υπολοίπων θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ