ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προς Σαουδική Αραβία ο Λέο Ζαμπά

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Λούκας Τέιλορ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ με υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος συμμετέχει στο 50% των αγώνων της ουκρανικής ομάδας είναι δεδομένη, όπως αποκάλυψε το και ο Αντώνης Οικονομίδης.

Ο Δικέφαλος φαίνεται να βρίσκει λύση και στο θέμα του Λέο Ζαμπά για τον οποίο έχει προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και πιο συγκεκριμένα της Αλ Μπατίν. Ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο ως ελεύθερο κρατώντας ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης του.

Ο Δικέφαλος είχε δώσει άδεια στον Λέο Ζαμπά ώστε να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του την οποία ο Βραζιλιάνος καταχράστηκε παραμένοντας στην πατρίδα του με πρόσχημα συζητήσεις με ομάδες.

Το ενδιαφέρον που έδειξε για αυτόν η Σεάρα δεν προχώρησε και πλέον φαίνεται να προκύπτει διέξοδος για τον ποδοσφαιριστή που δεν ήταν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και έτσι και αλλιώς έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με το Δικέφαλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ