ΠΑΟΚ: Μετά τον Κεντζιόρα, το παλεύει και για επιθετικό

Ο ΠΑΟΚ έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Τόμας Κεντζιόρα, τον οποίο και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι με συμβόλαιο δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.

Μετά το τέλος της σεζόν θα διαφανεί το μέλλον του Πολωνού ακραίου αμυντικού στην Τούμπα κι αν ο Δικέφαλος αποζημιώσει την ουκρανική ομάδα για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Ο 28χρονος μπακ ήθελε να αποχωρήσει από την Ντιναμό κι είδε τον ΠΑΟΚ ως μια διέξοδο. Θα μπορούσε μάλιστα, να ασκήσει το δικαίωμα που του δίνει η UEFA και να φύγει από την ομάδα του Κιέβου χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ωστόσο, ο Δικέφαλος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να επωφεληθεί από μια τέτοια κατάσταση.

Έτσι, ο Κεντζιόρα έρχεται στην Τούμπα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανάβει το πράσινο φως για τη μεταγραφή, έχοντας πλήρη εικόνα για τον ποδοσφαιριστή από την καλύτερη πηγή πληροφόρησης που θα μπορούσε να έχει, τον πατέρα του Μιρτσέα.

Ο ΠΑΟΚ αναζητούσε έναν μπακ για να καλύψει στην ουσία το κενό που έχει δημιουργήσει ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη στο δεξί άκρο της άμυνας του.

Ο νεαρός που αναρρώνει από το κάταγμα στο ζυγωματικό, θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει κι ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που τον αναγκάζει να είναι πολύ προσεκτικός.

Από την άλλη πλευρά, ο Πολωνός μπορεί αν χρειαστεί να δώσει λύσεις και στα αριστερά, όπου κι εκεί τα πράγματα είναι οριακά όσο ο Τσαούσης παραμένει και αυτός στα πιτς.

Ο Λουτσέσκου λοιπόν, με τον Κεντζιόρα αποκτά έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία και τη δυνατότητα να του δώσει λύσεις σε περισσότερες από μια θέσεις, όπου μάλιστα υπάρχει ανάγκη.

Η απόκτηση του Κεντζιόρα, πιθανότατα, δεν θα είναι η τελευταία κίνηση του Δικεφάλου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η αναζήτηση ενός ακόμα επιθετικού είναι σε πλήρη εξέλιξη κι οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν προκύψουν και αποτελέσματα.

Στην πραγματικότητα στην Τούμπα έχουν ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές που είχαν σε αναμονή όσο προσπαθούσαν να κλείσουν τον Κάιλ Λάριν που τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και τη Βαγιαδολίδ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ