ΠΑΟΚ:  Επανέρχεται το φλερτ Νιουκάστλ – Γιαννούλη

Δημοσίευμα στην Αγγλία εμπλέκει και πάλι την Νιούκαστλ με τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γιαννούλη. Σύμφωνα με αυτό η πλευρά του παίκτη ετοιμάζεται να τον προτείνουν και πάλι στην αγγλική ομάδα που αναζητά ποιότητα στον αριστερό άκρο της άμυνας της.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως το περασμένο καλοκαίρι η Νιούκαστλ είχε επαφές τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τους εκπροσώπους του Δημήτρη Γιαννούλη, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι το ενδιαφέρον της έφτασε να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.

Οι “καρακάξες” απέκτησαν τελικά τον Τζαμάλ Λιούις από την Νόριτς ωστόσο αναζητούν ακόμη περισσότερες λύσεις μετά τα ζητήματα τραυματισμού του Πολ Ντάμετ. Όπως και αν έχει η Νιούκαστλ ψάχνει αριστερό μπακ, έχοντας μεγάλη λίστα με υποψήφιους παίκτες.

Στο θέμα Γιαννούλη φαίνεται πως τον πιο σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του παίκτη και μια προοπτική όπως αυτή της Νιούκαστλ μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να τον αφήνει.

Ο παίκτης έχει στα χέρια του την πρόταση του ΠΑΟΚ για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, στην οποία δεν έχει ακόμη απαντήσει και μοιάζει δεδομένο ότι το όνομα του θα απασχολήσει και πάλι έντονα τα μεταγραφικά του Δικεφάλου στην χειμερινή περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ