ΠΑΟΚ: Χειρουργείται ο Μίσιτς

Ο Γιόζιπ Μίσιτς περνά την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να απαλλαγεί από την κύστη που δημιουργήθηκε στη βουβωνική χώρα. Ο Μίσιτς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα του και κοντά στην οικογένεια του.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη νεογέννητη κόρη (το δεύτερο παιδί του) κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει εξαιτίας της καραντίνας.

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο εντοπίστηκε τυχαία όταν οι παίκτες του Δικεφάλου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις ρουτίνας,  ο ίδιος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Και όχι μόνο αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του σοκαρίστηκαν. 

Όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν τη σημερινή επέμβαση και τα αποτελέσματα της, που θα καθορίσουν και τη θεραπεία που θα ακολουθήσει με την ευχή ότι πολύ σύντομα ο Κροάτης θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και έτσι κλείνει άδοξα για αυτόν μια αγωνιστική περίοδος στην οποία και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του.

Όπως και να έχει αυτή την ώρα προέχει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.

ΠΑΟΚ: Σοκ με Μίσιτς, τέλος η σεζόν

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ